Rendszerben gondolkodunk

Út- és hídépítés

Cégünk a hídépítésekhez használt lemezek vonatkozásában jelentős referenciákkal rendelkezik.

A hidak építésénél mindig a projekthez megtervezett egyedi gyártású lemezek szükségesek az előírt minőségi feltételekkel és határidőben, ezért is fontos, hogy a hídgyártók megbízható forrásból rendeljenek.

A SALZGITTER ilsenburgi durvalemez hengerműve a mai modern acélokból tervezett hidakhoz szükséges minden műszaki igény kielégítésére képes termékválasztékkal rendelkezik.

Lemezek akár 3500 mm szélességig, 24.000 mm hosszúságig és max. 28 tonna lemeztömegig rendelhetők, egyedi specifikációk szerint.

A hidaknál szokásos és elvárt minden laborvizsgálati eljárással rendelkezünk.

Külön kiemelnénk a finomszemcsés termomechanikusan (TM) hengerelt (S355M/ML, S460M/ML) lemezeket is, amelyek részesedése folyamatosan növekszik a hídszerkezetekben.

A mai modern hidakat elsősorban ilyen TM acélokból terveik, melyek a kisebb tömeg mellet számos további előnnyel rendelkeznek elsősorban a mechanikai tulajdonságok és a hegeszthetőség területén.

Ebben a tárgykörben rendkívül sikeres konferenciát szerveztünk a hazai tervező és kivitelező vállatok számára (lásd Előadások a TM-acélok előnyeiről). Präsentation ILG

Vevői igény szerint vállaljuk komplett hídprojektek anyagigényének biztosítását és közösen kialakított feltételek mentén ezek készletezését, valamint egyedi projektek menedzselését.

Tekintse meg Lemez Termék Katalógusunkat!

Csövek
Letölthető katalógus
Csövek
Lemezek
Letölthető katalógus
Lemezek
Idomacélok és rúdanyagok
Letölthető katalógus
Idomacélok és rúdanyagok