Rendszerben gondolkodunk

Vizsgálatok, műbizonylatok, minősítések

  • UH vizsgálat: ultrahangos vizsgálat (lemeznél: EN 10160, idomacélnál EN 10306, rúdanyagoknál: EN 10308 szerint).
  • Z-próba: A termék felületére merőlegesen végzett kontrakciós vizsgálat 10164 szerint (Z15, Z25, Z35 vizsgálatok)
  • Lemez jelölés beütés / átütés
  • SEP vizsgálat: hernyóvarratos hajlítópróba SEP 1390 szerint
  • Átminősítés: S355K2, S355J4, stb.
  • Műbizonylatolás: anyagainkat beérkezéskor adagszám szerint egyedi vonalkódos azonosítóval (sarzs) jelöljük és ehhez rendeljük hozzá a gyártói műbizonylatot. Kiadáskor a raktárosok vonalkód-leolvasóval ellenőrzik a kimenő anyagokat. Így automatikusan csak a megfelelő anyag és műbizonylat kerülhet kiadásra. Műbizonylatainkat az E-Shopunkra történő egyszeri regisztráció után letöltheti az Önnek legmegfelelőbb időpontban. A műbizonylatokat e-mailen elektronikus archiválásra kész formátumban kapja meg, ezzel jelentős időt takaríthat meg.

Anyagainkat 3.1-es (EN10204:2005) műbizonylat szerint rendeljük. igény esetén ettől eltérőre is van lehetőség. Felkészültek vagyunk EN 1090 minősítésű cégek alapanyaggal történő ellátására.

Lehetőségünk van raktári anyagok 3.2 szerint történő bizonylatolására.

Bizonylatolás  EN 10025:2005 szerint

Szabvány-
EN 10204 
szerint

Magyar megnevezés

Német megnevezés   

Az igazolás  tartalma és hitelesítője

2.1.

Gyári igazolás

Werksbescheinigung

A megrendeléssel való egyezőség igazolása - a gyártó (minőség megfelelőségi nyilatkozat) hitelesíti

2.2.

Minőségazonossági bizonyítvány

Werkszeugnis

A megrendeléssel való egyezőség igazolása nem specifikus ellenőrzés és vizsgálat alapján lefolytatott vizsgálati eredmények közlésével - a gyártó hitelesíti

3.1.

Szakértői minőségi bizonyítvány

Abnahmeprüfzeugnis 3.1 

A megrendeléssel való egyezőség igazolása specifikus ellenőrzés és vizsgálat alapján lefolytatott vizsgálati eredmények közlésével - a gyártónak a gyártórészlegétől független meghatalmazott képviselője hitelesíti

3.2.

Szakértői minőségi bizonyítvány

Abnahmeprüfzeugnis 3.2      

A megrendeléssel való egyezőség igazolása specifikus ellenőrzés és vizsgálat alapján lefolytatott vizsgálati eredmények közlésével - a gyártónak a gyártórészlegétől független meghatalmazott képviselője és a megrendelő által meghatalmazott képviselő vagy szakértő hitelesíti

Címkézés egyedi vevői igények szerint. Vonalkódos címkéink testre szabhatóak, így bizonyos tartalmakat az Ön igénye szerint alakítunk.

 

Minősítések

Cégünk kiemelten fontosnak tartja folyamataink állandó minőségének biztosítását. Ezért folyamatainkat dokumentáljuk, munkavállalóinkat továbbképezzük, valamint 2005 óta ISO 9001 minősítéssel rendelkezünk.

Szolgáltatások/Műbizonylatok
Online műbizonylat lekérés
Szolgáltatások/Műbizonylatok
ISO 9001 Tanúsítvány
Acélkereskedelem és megmunkálás
ISO 9001 Tanúsítvány

Szolgáltatásaink

Acélfeldolgozó partnereinkkel való többéves és innovatív együttműködésünk már számos közös problémamegoldást eredményezett.

Ezen az úton kívánunk továbbhaladni. Részletesen kidolgozott megoldással rendelkezünk – vevőink igényeinek megfelelően – a lemezek, idomacélok és csövek megmunkálásának terén.